Çeşme Esnaf Odası ile Sakız Adası Kiralık Odalar ve Pansiyoncular Derneği’nin 3 yıl önce başlattığı kardeşleştirme ve işbirliği projesi, güçlenerek sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sakız’da bir araya gelen butik otel ve pansiyon işletmecileri, başarılı işbirliğinin sürmesi konusunda yeniden kucaklaştı.

Çeşme Esnaf Odası, bünyesinde faaliyet gösteren butik otel ve pansiyon işletmecileri ile birlikte Sakız Adası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Sakız Adası Kiralık Odalar ve Pansiyoncular Derneği’nin konuğu olan işletmeciler, Yunanlı meslektaşları ile işbirliği olanaklarını görüşme fırsatı buldular. Yaklaşık 40 kişilik heyeti konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Sakız Adası Kiralık Odalar ve Pansiyoncular Derneği Başkanı Dimitris Kytrilakis, heyet onuruna Porto Castello Restoran’dan verilen yemekte yaptığı konuşmada, “Çeşme Esnaf Odası ile 2012’de imzaladığımız protokol ile kardeş odalar olduk. 3 yıl önce başlayan bu ilişkimiz giderek olgunlaştı. Aileler arası görüşme seviyesine ulaştı. Bizler ailece kardeş olduk. Bu işbirliğinin ilerlemesinde destek olan kendi üyelerimize, Sakız Ticaret Odası’na ve Çeşme Esnaf Odası yönetim kurulu ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Lütfen Bekleyin