Girişimcilik Eğitimi, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konusunda bilgi sahibi olmaları, bu süreçte rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve iş fikirlerine yönelik iş modelini hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla ÇEŞME ESNAF VE SANATKARLAR ODASI tarafından girişimcilere, KOSGEB girişimcilik eğitimleri verilecektir. Eğitimler Nilgün ÇALIK - Nil Group Eğitim & Danışmanlık tarafından yapılacaktır. Eğitimler sonrasında KOSGEB sertifikası verilecek olup, tüm katılımcılar HİBE-DESTEK programından yararlanabilmek için proje yazma konusunda bilgi sahibi olacaktır. Alanında uzman eğitimciler tarafından KOSGEB projesi hakkında detaylı bilgiye sahip olacaklardır. Girişimcilik Eğitimine katılmak isteyen girişimcilere yöneliktir.
Bilgi için odamızı arayabilirsiniz.

Lütfen Bekleyin