polis teskilatimizin 176 yil donumu

            Türk polis teşkilatının 176. Yıl dönümünü kutluyor, görev yapan her kademedeki emniyet mensuplarımızı selamlıyor, hepsine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

            Başka Çeşme Emniyet müdürümüz Sn: Gürcan ALEV ve tüm Çeşme emniyet personelinin Çeşme’deki gerek pandemi döneminde gerekse geçen yoğun yaz sezonlarında, gerekse geçen festivallerde vs. üstün çalışmalarından dolayı tekrar canı gönülden kutluyorum.

            Son zamanlarda Çeşme Emniyet Müdürlüğünde yaşanan talihsiz olayla ilgili internet üzerinden ve sosyal medyada yazılan yorum yapılan aslı astarı olmayan yorumlar, yazılar ve asılsız idaalardır. Olayda adı geçen memurlar için yargıyla intikal etmiş, sabırla sonucu beklenmektedir. Bu tip talihsiz olaylar Çeşme’mize ve bizlere zarar vermektedir. Tüm Çeşme halkı ve esnaf ve sanatkarlar adına, baştan Çeşme Emniyet Müdürümüz ve personeline bu kötü günlerde bile hiçbir cinayet, yaralama, gasp, ve hırsızlık gibi olayların olmadığı, İzmir ve tüm ilçelerinde asayiş yönünden sıkıntısız bir ilçe olması Çeşme Emniyeti olarak bize sağlanmıştır. Bu başarı emniyet mensuplarımızındır.

             Bu vesile ile tekrar polis teşkilatının yıl dönümünü kutluyor, esnaf, sanatkar ve Çeşme olarak Çeşme Emniyet müdürlüğüne başarılar diliyoruz.


Lütfen Bekleyin